Motorrijden is mijn passie.

Ik beleef het motorrijden als een enorme vrijheid. Er zijn bijna geen beperkingen waar je komen kunt en dat terwijl je optimaal de omgeving beleeft waar je bent. Op de motor maak ik ook mijn hoofd leeg, er waait haast letterlijk een frisse wind door.

Soms is het heerlijk om in mijn eentje op pad te gaan, al dan niet met een vooraf geplande bestemming. Maar met enige regelmaat organiseer is ook trips waar anderen op kunnen 'inschrijven'. Dat kunnen dagtrips zijn of een meerdaagse reis naar een bestemming die wat verder weg ligt. Vooraf regel ik de overnachtingen en zet de routes uit waarbij ik vaak enkele uitstapjes te maken naar bijzondere plekken.


september 2015

Sauerland en Harz, Duitsland

Met prachtig nazomer weer zijn we met z'n 4en enkele dagen door het Sauerland en de Harz wezen toeren. Het werd een combinatie van toeren en uitstapjes maken. Zo zijn we naar een stuk voormalig ijzeren gordijn geweest, hebben we burcht Hansstein en het voormalig concentratiekamp Dora Mittelbau bezocht.


 

juni 2015

Dolomieten, Italië

 

 

Met 6 motoren een aantal dagen naar en toeren door de Dolomieten. De mooiste en hoogste passen. Zoals o.a. de Timmelsjoch, Sass Pordoi en Passo Giau.

Prachtige routes, machtige vergezichten.


 

september 2014

Zwitserland, Frankrijk en Italië

 

Met z'n 4en, in 2 dagen, naar het hotel in Cordon in Frankrijk.

Daar sloot de rest van de groep, die met de auto en de motoren op een aanhanger, naar Frankrijk zijn gereden zich bij ons aan.

 

 


 

september 2014

dagtocht 'tagebau' (D)

 


 


 


 

maart 2013

circuittraining Lelystad